محبت در دعای حیات طیبه حضرت زهرا (س)
درباره این دوره
یَسِّرْ لِیَ الْأَعْمَالَ الَّتِی تُحِبُّهَا وَ تُحِبُّ الْعَامِلِینَ لَهَا وَ أَعِنِّی عَلَیْهَا
خداوندا بر من آسان کن، اعمالی را که دوست داری؛ و عمل کنندگان به آن را دوست میداری؛ و مرا بر انجام آن یاری بفرما.
دعای حیات طیبه – صحیفه فاطمیه
تیم مورد علاقه، رنگ دوست داشتنی، دوست داشتن بعضی غذاها، دوست داشتن برخی مکانها، زمانها، اشخاص و… همه و همه نشان دهنده نقش فراگیر محبت در زندگی ماست. این قدر زیاد که ما از اهمیت و جایگاه آن غافل شدهایم در صورتی که مثل اکسیژن که ما را احاطه کرده است و از فرط زیاد بودن به چشم ما نمیآید، دارای اهمیت بسیار بالایی است.
این موضوع آنجا بسیار جذاب میشود که طبق آیات قرآن، دوست داشتن چیزی همانا و انتخاب کردن و ترجیح دادن آن همانا و زندگی کردن با آن همانا…
دعای حیات طیبه
دعای حیات طیبه حضرت زهرا (س) از مجموعه ادعیه و مناجاتهای حضرت فاطمه (س) است که در کتاب صحیفه فاطمیه گرد هم آمدهاند. این دعا، بسیار دعای پرمعنایی است و با موضوع بسیار جالبی آغاز میشود! محبت! در این دوره با توجه خاص به این دعا، بر روی موضوع محبت و جایگاه حقیقی آن در زندگی عمیق میشویم. برای انس بیشتر با این دعا، توصیه میشود که صوت دلنشین آن را همراه با ترجمه مورد توجه قرار دهید:
اهداف یادگیری
موارد ارائه شده
- صوت ضبط شده جلسات
مخاطب هدف
- نوجوانان دختر و پسر دوره اول و دوم متوسطه
برنامه تحصیلی
محبت در دعای حیات طیبه حضرت زهرا (س)
محبت، اهمیت و جایگاه حقیقی آن00:00:00
محبت و ولایت، معیارهایی برای دوست داشتن، مدیریت محبتها00:00:00
حقیقی ترین چیز دوست داشتنی00:00:00
اساتید دوره
هانی چیت چیان
استاد هانی چیت چیان متولد 28 مهرماه 1362؛فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی از دانشگاه تهران و همچنین فارغ التحصیل رشته تفسیرقرآن در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم وفنون قرآن کریم؛مدرس و محقق و نویسنده فعال در زمینه قرآن کریم واهل بیت هستند.ایشان از دهه هشتاد به صورت تخصصی وارد عرصه تدبر در قرآن شدند وجزو اساتید ومدرسین مدرسه قرآن وعترت دانشگاه تهران به شمار می آیند و الان به صورت تخصصی در زمینه دعا و فقه حکومتی فعالیت میکنند.
از فعالیت های ایشان میتوان به تالیف و تدوین بالغ بر 15 کتاب در حوزه های مختلف علوم انسانی مبتنی بر معارف قرآن وعترت، تدریس روش های تدبر در قرآن در دانشگاه و حوزه از سال1382 و پژوهش در حوزه رشد وتربیت باتمرکز بر دوره سوم رشد(نوجوانی)و... اشاره کرد.از آثار استاد چیت چیان میتوان به پرورش تفکر بنیادی، تعقل اجتماعی ،منظومه رشد ،فرایند شناسی حکمت و... اشاره کرد