راهبرد تفکر در سند تحول بنیادین
درباره این دوره
سند تفکر بنیادین از اسناد بالادستی نظام تعلیم تربیت جمهوری اسلامی ایران است که در این دوره با مطالعه آن به نکاتی که پیرامون تفکر بیان کرده است می پردازیم.
در ضمن این پژوهش بیانات و منویات مقام معظم رهبری(مدظله) از سال 1368 تا 1400 مورد بررسی قرار گرفت که نتایج این تحقیق و بررسی در این دوره ارائه میگردد.
اهداف یادگیری
مخاطب هدف
- مدیران و معلمان مدارس متوسطه
- برنامه سازان مقطع متوسطه
برنامه تحصیلی
راهبرد تفکر در اسناد بالادستی آموزش و پرورش
سند تحول بنیادین1:26:00
اساتید دوره
هانی چیت چیان
استاد هانی چیت چیان متولد 28 مهرماه 1362؛فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی از دانشگاه تهران و همچنین فارغ التحصیل رشته تفسیرقرآن در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم وفنون قرآن کریم؛مدرس و محقق و نویسنده فعال در زمینه قرآن کریم واهل بیت هستند.ایشان از دهه هشتاد به صورت تخصصی وارد عرصه تدبر در قرآن شدند وجزو اساتید ومدرسین مدرسه قرآن وعترت دانشگاه تهران به شمار می آیند و الان به صورت تخصصی در زمینه دعا و فقه حکومتی فعالیت میکنند.
از فعالیت های ایشان میتوان به تالیف و تدوین بالغ بر 15 کتاب در حوزه های مختلف علوم انسانی مبتنی بر معارف قرآن وعترت، تدریس روش های تدبر در قرآن در دانشگاه و حوزه از سال1382 و پژوهش در حوزه رشد وتربیت باتمرکز بر دوره سوم رشد(نوجوانی)و... اشاره کرد.از آثار استاد چیت چیان میتوان به پرورش تفکر بنیادی، تعقل اجتماعی ،منظومه رشد ،فرایند شناسی حکمت و... اشاره کرد