راهبرد تفکر در آموزش و پرورش
درباره این دوره
شکوفایی تفکر با بهره گیری از قرآن کریم، یکی از راهبردهای اساسی تحقق سند تحول بنیادین است.
در سند ملی تحول بنیادین آموزش و پرورش کوشش شده است تا با الهامگیری از اسناد بالادستی و بهرهگیری از ارزش های بنیادین آنها و توجه به اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران، چشمانداز و اهداف تعلیم و تربیت در افق 1404 هجری شمسی تبیین شود. پژوهشگران عرصه نوجوان در آموزش و پروش لازم است آشنایی جامع با اهداف و راهبرد های این سند داشته باشند و برای تحقق این اهداف و راهبرد ها برنامهریزی کنند. اجرای سند تحول بنیادین و تحقق راهبرد های آن از مهم ترین برنامه های وزارت آموزش و پرورش است و اهمیت این امر را میتوان از تاکیدات مقام معظم رهبری (مدظله) در دیدار با مسئولین آموزش و پرورش و یا دیدار با آموزگاران میتوان به وضوح مشاهده کرد. شکوفایی تفکر با بهره گیری از قرآن کریم، یکی از راهبردهای اساسی تحقق این سند به شمار می رود. در این دوره ابتدا با آشنایی با منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از سال 1368 تا 1399 در ارتباط با نوجوان آشنا شده و سپس با مظالعه سند تحوب بنیادین و راهبرد های آن ، با جایگاه در تفکر در این سند آشنا میشوید. در دومین جلسه با راهبردی که فهم قرآن در دبیرستان در فعال سازی تفکر همراه با سوره های قرآن آشنا خواهید شد.
برای دانلود فایل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش روی دکمه زیر کلیک کنید:
برنامه تحصیلی
راهبرد فعال سازی شتفکر در آموزش و پرورش
کارگاه بررسی سند تحول بنیادین00:00:00
آشنایی با تفکر و فعال سازی تفکر با قرآن00:00:00
اساتید دوره
هانی چیت چیان
استاد هانی چیت چیان متولد 28 مهرماه 1362؛فارغ التحصیل مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی از دانشگاه تهران و همچنین فارغ التحصیل رشته تفسیرقرآن در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه علوم وفنون قرآن کریم؛مدرس و محقق و نویسنده فعال در زمینه قرآن کریم واهل بیت هستند.ایشان از دهه هشتاد به صورت تخصصی وارد عرصه تدبر در قرآن شدند وجزو اساتید ومدرسین مدرسه قرآن وعترت دانشگاه تهران به شمار می آیند و الان به صورت تخصصی در زمینه دعا و فقه حکومتی فعالیت میکنند.
از فعالیت های ایشان میتوان به تالیف و تدوین بالغ بر 15 کتاب در حوزه های مختلف علوم انسانی مبتنی بر معارف قرآن وعترت، تدریس روش های تدبر در قرآن در دانشگاه و حوزه از سال1382 و پژوهش در حوزه رشد وتربیت باتمرکز بر دوره سوم رشد(نوجوانی)و... اشاره کرد.از آثار استاد چیت چیان میتوان به پرورش تفکر بنیادی، تعقل اجتماعی ،منظومه رشد ،فرایند شناسی حکمت و... اشاره کرد